NOT KNOWN FACTS ABOUT افراد بلغمی

Not known Facts About افراد بلغمی

Not known Facts About افراد بلغمی

Blog Article

یعنی ممکن است شخص فقط تعدادی از این علائم را دارا باشد؛ همان‌ طور که گفتیم سوء مزاج سودا به شکل های مختلفی در بدن ایجاد می شود و فقط مختص تغذیه نیست. بعضی از عوامل هستند که کنترل آنها در اختیار ما نیست مانند آلودگی هوا و آلودگی های صوتی و برای اینها کار خاصی نمی توان انجام داد اما باقی عوامل در کنترل ما هستند؛ مانند استرس و اضطراب که با تمرین های ذهنی و ورزش و دوری از محیط استرس زا میتوان به مرور آنها را کنترل کرد.

مزاج بلغم است که به آن طبع سرد و مرطوب نیز گفته می‌شود. از ویژگی‌های این طبع می‌توان به موی نازک و پوست و موی روشن اشاره کرد.

میوه‌های گرم و شیرین و رسیده (موز، انجیر، آناناس، انگور، گلابی و…)

سبزیجاتی همچون کرفس، نعناع، ریحان، جعفری، ترخون و مرزه

تشخیص طبع بلغم باید توسط پزشک متخصص طب سنتی و با معاینه بالینی دقیق صورت گیرد.

شرکت تحقیقاتی پارسی طب تمام حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی پارسی طب می باشد، باز نشر مطالب فقط با ذکر نام سایت پارسی طب مجاز است

بله اگزما هم به کبد و هم به سودا برمی‌گردد و با درمان این دو اگزما هم درمان خواهد شد.

– مثل غم مادری که در داغ فرزندش یک شبه موهایش سفید می شود. استرس:

در فصول سرد سال و همچنین در مکان های مرطوب، اغلب غلبه بلغم تا حد زیادی افزایش پیدا می کند از این رو مصرف غذا هایی که برای مزاج بلغمی مناسب نیست باید تا حد زیادی محدود شود و علاوه بر این خوابیدن پس از مصرف غذا منجر به تجمع بلغم شود پس بهتر است وعده ناهار برای افرادی که دارای مزاج بلغمی هستند سبک تهیه شود و پس از مصرف ناهار نخوابد.

همانطور که در قبل به آن اشاره کردیم طبع پاییز طبع سودا است. بنابراین از دست دادن شادابی و سرحال بودن پوست کبودی و گرفتگی همیشگی رنگ پوست ایجاد لکه های سودایی در تمام پوست بدن (این لک ها می تواند روی صورت یا بدن ایجاد شود که به خاطر تجمع سودا در آن نقاط هست مانند تیرگی دور چشم و دور لب ها)

همان‌طور که گفتیم، غلبه بلغم در هر یک اندام‌های بدن می‌تواند به علائم و عوارض website خاصی منجر شود.

طب سنتی که بیشترین تاکید آن روی پیشگیری است، برهم خوردن تعادل اخلاط اربعه را علت بسیاری از بیماری‌ها معرفی می‌کند و معتقد است که افزایش یکی از این اخلاط در بدن می‌تواند با دردسرها و مشکلات زیادی همراه باشد و عملکرد طبیعی بافت‌ها و اندام‌ها را مختل کند. بنابراین، باید خلط اضافی را در بدن کاهش داد.

چرا که رطوبت محیط باعث تشدید علائم آن‌ها می‌شود. همچنین لازم است رژیم غذایی خود را اصلاح کنند و از مصرف غذاهایی که با مزاج آن‌ها سازگار نیست بپرهیزند.

شوید، ترخون، جعفری، ریحان، مرزه، نعناع، شنبلیله، تره و کرفس

Report this page